Meer informatie

 • Onze praktijk biedt al geruime tijd de service aan haar patiënten om vaccinaties te regelen voor (verre) vakanties. De laatste jaren worden er op dit gebied steeds meer eisen gesteld aan kwaliteit en uniformiteit. Niet alleen bij verre exotische reizen, maar ook bij meer voor de hand liggende bestemmingen (denk aan: Turkije, Nederlandse Antillen, Kroatië, Bulgarije, Thailand, Bali, Mexico, Marokko en Egypte) loopt u gezondheidsrisico’s.

  Adviezen rond reis en verblijf in vele landen zijn voortdurend aan verandering onderhevig. U kunt de meest recente adviezen bij onze praktijk opvragen.

  Hier zijn wel kosten aan verbonden die uw zorgverzekeraar niet altijd vergoed. Vraag dit dan ook tevoren na bij uw zorgverzekeraar.

  Indien u naast de gewone vaccinaties ook het vaccin GELE KOORTS nodig heeft dan kunt u zich het beste rechtstreeks wenden tot de regionale GGD.

  Download formulier

 • Wanneer het niet mogelijk is zelf naar de praktijk te komen, kan de huisarts u ook thuis bezoeken. Bijvoorbeeld omdat u te ziek of (tijdelijk) lichamelijk beperkt bent.

  In de huisartsen praktijk zijn de mogelijkheden voor onderzoek en behandeling veel beter.

  Het huisbezoek is niet bedoeld voor mensen die geen vervoer hebben om naar het gewone spreekuur te komen.

  Huisbezoeken dienen tussen 08.00 en 10.00 uur telefonisch aangevraagd te worden.

 • Tijdens de avond- en nachtdienst (van 17.00 uur tot de volgende ochtend 08.00 uur) en tijdens het weekend en op feestdagen kunt gebruik maken van de huisartsenpost bereikbaar op het telefoonnummer:

  085 – 5360300

  Let op: de diensten zijn uitsluitend bedoeld voor die gevallen die niet kunnen wachten tot normale praktijktijden. De huisartsenpost werkt alleen op afspraak. U dient dus eerst te bellen. Houd uw verzekeringsgegevens bij de hand.

  Zie ook www.huisartsenposttilburg.nl

 • In onze praktijk is er geen prikpost van Diagnovum geopend.
  Voor bloedafname, urine monsters e.d. kunt u terecht bij Wijkpunt Pannenhoef; Jacob Ruysdaelstraat 14.
  (dit is aan de andere kant van het gebouw)

  U kunt hier op werkdagen terecht zonder afspraak van 7.30 u – 10.00 u

  Al uw uitslagen komen ook in de computer van het ETZ  terecht. Dit is wel zo prettig en nuttig voor uw behandelend specialist en voorkomt veel dubbel diagnostiek en beperkt hierdoor aanspraak op uw kosten c.q. eigen risico.